Pensiunea

Select

DESPRE NOI

Deschisa in toamna anului 2004, Pensiunea "Select" va ofera cele mai bune conditii de cazare si masa, precum si servicii aditionale cum ar fi accesul Internet WI-FI Gratuit , servicii de secretariat, depozitare valori, room-service etc.

Pensiunea este un superb loc de relaxare, prin pozitionarea la o altitudine de aprox.800 m, in plin climat subalpin, in "bataia" brizelor ozonate care coboara din padurile de conifere ce invaluie poalele Bucegilor.

Pentru turistii, poate deveni un punct de plecare pentru practicarea sporturilor de iarna (pe partia Kalinderu din Busteni) sau pentru drumetii montanein imprejurimi.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 40 de locuri. Ofera un meniu bogat din care nu lipsesc sortimentele traditionale de mancare cu specific regional precum si un bogat sortiment de băuturi si de vinuri tradiţionale romanesti .

La cerere sala restaurantului poate fi reamenajata si transformata in sala de conferinte, sala festiva pentru aniversari sau diverse evenimente.

Pozitionarea pensiunii asigura un acces usor atat iarna cat si vara, cu autoturismul sau pe jos (fiind in apropierea garii Poiana Tapului). Asezata intr-o zona a Vaii Prahovei plina de obiective de interes turistic, Pensiunea "Select" poate fi "cartierul general" al vacantelor dumneavoastra, indiferent de anotimp !

Fie ca veti dori sa vizitati diverse obiective culturale sau sa practicati sporturi de iarna in Bucegi, personalulPensiunii "Select" va poate informa si indruma spre atingerea obiectivelelor dorite de dumneavoastra.